Karditsa Portal - Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Καρδίτσας
Published on Karditsa Portal - Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Καρδίτσας (https://www.karditsaportal.gr)

Αρχική > Hμερίδα Ενημέρωσης για τα Απόβλητα

Παρ
09
Ιουν
Εικόνα tadmin

Hμερίδα Ενημέρωσης για τα Απόβλητα

Υποβλήθηκε στις Παρ, 09/06/2017 - 18:51.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ :

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

 

9.30 – 9.45

Προσέλευση κοινού και εισηγητών

9.45 – 10.30

Χαιρετισμοί φορέων

10.30 – 10.50

Πρώτη εισήγηση με θέμα:

Η σύννομη διαχείριση των υγρών αποβλήτων και οι προοπτικές διαχείρισης υγρών αποβλήτων ελαιοτριβείων από την Dr Σοφία Χριστοφόρου

Χημικό Μηχανικό – Επιθεωρήτρια Περιβάλλοντος

Αν. Προϊσταμένη Τμήματος Επιθεώρησης Περιβάλλοντος

Επιθεώρησης Βορείου Ελλάδος, ΣΕΠΔΕΜ, ΥΠΕΝ

10.50 – 11.00

Ερωτήσεις - Απαντήσεις

11.00 – 11.20

Δεύτερη εισήγηση με θέμα:

Διάθεση αποβλήτων ελαιοτριβείων στο έδαφος από τον Dr Βίκτορα Καββαδία

Δασολόγο - Τακτικό Ερευνητή

Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός Δήμητρα ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών πόρων, Τμήμα Εδαφολογίας Αθηνών.

11.20 – 11.30

Ερωτήσεις - Απαντήσεις

11.30 – 11.50

Τρίτη εισήγηση με θέμα:

Η ορθή διαχείριση αποβλήτων τυροκομείων από την MSc Μαρία Νικηφοράκη

Χημικός - Επιθεωρήτρια Περιβάλλοντος

Σώμα Επιθεώρησης Περιβάλλοντος - Δόμησης - Ενέργειας και Μεταλλείων

Συντονιστικό γραφείο Αντιμετώπισης Περιβαλλοντικών Ζημιών

11.50 – 12.00

Ερωτήσεις - Απαντήσεις

12.00 – 12.20

Τέταρτη εισήγηση με θέμα:

Διαχείριση ζωικών υποπροϊόντων και αποβλήτων σφαγείων από τον Τσιαμπαλή Παναγιώτη

Κτηνίατρο

Τμήμα Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας

Δ/νση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας

12.20 – 12.30

Ερωτήσεις - Απαντήσεις

13.00 – 13.30

Διαλογική συζήτηση

13.30

Κλείσιμο Ημερίδας

 

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι
KARDITSA PORTAL : Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Καρδίτσας

Source URL: https://www.karditsaportal.gr/articles/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/2017/06/09/h%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B1