Πέμ
29
Ιουν
Εικόνα tadmin

Συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας κ. Αλέξη Χαρίτση για το έργο της Παλαιάς Ηλεκτρικής

Σε επίσημη συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας κ. Αλέξη Χαρίτση και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων  και ΕΣΠΑ κ. Παναγιώτη Κορκολή, ανακοινώθηκε η ένταξη του έργου της μετατροπής της «Παλιάς Ηλεκτρικής» της Καρδίτσας σε Πνευματικό Κέντρο, στο εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ),  με πλήρη χρηματοδότηση από αυτό, ύψους 2.976.000 €.
 Η υλοποίηση του έργου έχει ως πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, τη μόνιμη στέγαση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της Καρδίτσας και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.
Τετ
28
Ιουν
Εικόνα tadmin

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΑ Καθαρή η δέσμευση του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού ισχύει αποκλειστικά για την ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Με νεα γραπτή δήλωση και ο αντιπεριφερειάρχης επαναλαμβάνει την δήλωση που έκανε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο για το προπονητήριο της Αναγέννησης και τονιζει
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΑΚΟΥ
Καθαρή η θέση της Περιφερειακής Αρχής για το προπονητήριο της Αναγέννησης
 
 
Εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας – Αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας ο αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Τσιάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση σε σχέση με τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα γύρω από την υπόθεση απόκτησης αθλητικών εγκαταστάσεων για την ιστορική ομάδα της Αναγέννησης.
Τετ
28
Ιουν
Εικόνα tadmin

ΣΕΙΣΜIKH ΔΟΝΗΣΗ 2,4R ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Σεισμική δόνηση 2,4 ριχτερ  σημειώθηκε στις 17.24 στην ευρύτερη  περιοχή Καλλιφωνίου   24 χλμ νοτιοανατολικά των Τρικάλων όπως τον κατέγραψαν σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου. Και σε εστιακό βάθος 5χλμ αισθητός στην Καρδιτσα.
 
Τετ
28
Ιουν
Εικόνα tadmin

Εισήγηση Προέδρου Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας στο Δ.Σ.

  Είναι γνωστό ότι οι εργαζόμενοι << Βοήθεια στο σπίτι >> βρίσκονται σε μια πολύχρονη εργασιακή ομηρία. Είναι εργαζόμενοι που εργάζονται εδώ και 15 χρόνια ανελλιπώς, προσελήφθησαν με διαδικασίες ΑΣΕΠ και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Προσφέρουν ένα σημαντικότατο κοινωνικό έργο το οποίο αναγνωρίζεται από όλους.

Τετ
28
Ιουν
Εικόνα tadmin

ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ

Ο Δήμος Μουζακίου, θα παρέχει, μετά από ανακοίνωσή του, κλιματιζόμενους χώρους, με στόχο την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων των πολιτών κατά την περίοδο εμφάνισης του καύσωνα κατά τις επόμενες ημέρες.

 

Τετ
28
Ιουν
Εικόνα tadmin

Ψήφισμα – υπόμνημα του Δήμου Σοφάδων προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό

Την έγκριση του ψηφίσματος – υπομνήματος των φορέων του Δήμου Σοφάδων το οποίο απευθύνεται προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό Ανδρέα σχετικά με τη δημόσια Υγεία και το ΚΥ Σοφάδων, αποφάσισε ομόφωνα το Δημ. Συμβούλιο Σοφάδων. 

 

Τετ
28
Ιουν
Εικόνα tadmin

50η Διεθνή Πολιτιστική Γιορτή ΄΄ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2017,,

Έτος  ΄΄Γ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 1827-2017 ,,

50η Διεθνή Πολιτιστική Γιορτή  ΄΄ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2017,, 

Τετ
28
Ιουν
Εικόνα tadmin

Μερική αποκομιδή απορριμμάτων στο κέντρο της Καρδίτσας

Σε μερική αποκομιδή απορριμμάτων στο κέντρο της πόλης προχώρησαν σήμερα εργαζόμενοι του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας.
Τα απορριμματοφόρα έπιασαν από το πρωί δουλειά, συλλέγοντας τα σκουπίδια που σχημάτιζαν «βουνά» στους κάδους!
Σε δηλώσεις του στο KARDITSAPORTAL ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας κ. Αποστόλης Ταξιάρχης διευκρίνισε πως η κατάληψη στο αμαξοστάσιο συνεχίζεται και πως εργάστηκε μόνο προσωπικό ασφαλείας.

Τετ
28
Ιουν
Εικόνα tadmin

Συναίνεση για τη λειτουργία των πεζοδρόμων της Δημοτικής Αγοράς

Εποικοδομητική συνάντηση της Δημοτικής Αρχής και των επικεφαλής- εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων με τους ενδιαφερόμενους καταστηματάρχες 

Τετ
28
Ιουν
Εικόνα tadmin

Εντυπωσιακή συμμετοχή στην 4η Ποδηλατοβόλτα Μελισσοχωρίου

Δυναμικά έδωσαν το παρών για τέταρτη συνεχή χρονιά οι ποδηλάτες του Μελισσοχωρίου παρέα με τους φίλους τους περνώντας το μήνυμα «Γίνε εθελοντής μη μένεις θεατής» σε μια διαδρομή 10 χιλιομέτρων και έξι χωριών.

Σελίδες

Εγγραφή στο