Πέμ
27
Απρ
Εικόνα tadmin

Μουσική Βραδιά με τη Φωτεινή Βελεσιώτου για την 4η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) & Μεικτών Ομάδων Χορού

Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι χάρισε η Φωτεινή Βαλεσιώτου μαζί με το Σωτήρη Μπαλλά και εκλεκτούς μουσικούς στο κοινό της πόλης στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Απριλίου, για την ενίσχυση της 4ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομάδων Χορού ΑμεΑ και Μεικτών Ομάδων.

Τετ
26
Απρ
Εικόνα tadmin

Παρουσιάζεται στην Καρδίτσα το βιβλίο της Άννας Γαλανού "Θυσία"

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το Βιβλιοπωλείο Βασιλάκος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως Άννας Γαλανού την Παρασκευή 28 Απριλίου  στις 19:00  στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου "Κιέριον" (Μπλατσούκα 22, Καρδίτσα).

Τρί
25
Απρ
Εικόνα tadmin

Περιφέρεια Θεσσαλίας: 4ήμερο εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct» και  σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, τους «Teachers 4 Europe» και το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας «Artfools», με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, διοργανώνουν 4ήμερο εκδηλώσεων με τίτλο: «Λαρισαίες συγγραφείς & ευρωπαϊκή παιδική λογοτεχνία», με ελεύθερη είσοδο. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας (τηλέφωνο γραμματείας : 2410287508).

Σάβ
22
Απρ
Εικόνα tadmin

Μια ιστορία οαση, στο τηλεοπτικό σκουπίδι που βασιλεύει, με πρωταγωνιστή τον Τρικαλινό ''Βilly Eliot''

Στο So you think you Can Dance συμμετείχε ο Τρικαλινός χορευτής Γιάννης Διβάνης, γιος της γνωστής καθηγήτριας χορού Όλγας Παππά που έφυγε από τη ζωή πέρυσι.

Ο 22χρονος χόρεψε στο talent show και αφιέρωσε την χορογραφία στη μητέρα του. Μάλιστα, με την αναφορά του συγκίνησε τον Πάνο Μεταξόπουλο, ο οποίος αποκάλυψε ότι γνώριζε την Όλγα Παππά.
Ο Θεσσαλός Bily Eliot με την χορογροφία του μας, εδειξε μια ιστορία όαση στο τηλεοπτικο σκουπιδι

Παρ
21
Απρ
Εικόνα tadmin

1ος Αγώνας αθλητικής αλιείας κυπρίνου ανοιχτών συμμετοχών στη Λίμνη Πλαστήρα

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Καρδίτσας διοργανώνει στις 28-29 και 30 Απριλίου 2017 τον 1ο αγώνα αθλητικής αλιείας κυπρίνου ανοιχτών συμμετοχών στη λίμνη Πλαστήρα.


Η διεξαγωγή του αγώνα γίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό αθλητικής αλιείας επιφανείας γλυκών νερών της ομοσπονδίας Ε.Ο.Υ.Δ.Α., όπως επίσης ορίζεται:

1- Τα μέλη της Επιτροπής κριτών και τα μέλη της Επιτροπής του αγώνα, προ της έναρξης του αγώνα, είναι υποχρεωμένοι να ελέγχουν αν οι αθλητές φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό τους για την ασφαλή αλίευση, φύλαξη και απελευθέρωση των αλιευμάτων όπως, απόχη, μαξιλάρι τοποθέτησης αλιευμάτων, δίχτυα (φυλακές) σε επαρκή αριθμό κ.λ.π.). Σε περίπτωση που αθλητής δεν διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό αποβάλλεται από τον αγώνα.

2- Για να καταμετρηθούν ως μετρήσιμα τα ως άνω αλιεύματα πρέπει το βάρος τους να είναι τουλάχιστον 1000 γρ.και αυτό ισχύει ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους αγώνες αλιείας κυπρίνου

Τετ
19
Απρ
Εικόνα tadmin

Παρατείνεται η έκθεση του Εικαστικού Ομίλου που φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας

Παίρνει παράταση για μία εβδομάδα η έκθεση του Εικαστικού Ομίλου που πραγματοποιείται αυτή την περίοδο στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας· πρόκειται για την ετήσια έκθεση των μελών του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας, η οποία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 29 Απριλίου 2017.
Η φετινή εκθεσιακή σύμπραξη πέρα από το αυτονόητο ενδιαφέρον που περικλείει, γίνεται σε ιδιαίτερη φόρτιση, καθώς είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιάννη Τρούκη, ενός από τα ιδρυτικά μέλη του ομίλου, ενός πολύπλευρου καλλιτέχνη που πολύ πρόσφατα έφυγε από κοντά μας.
 
Στην αυτή έκθεση παίρνουν μέρος οι:
Τετ
19
Απρ
Εικόνα tadmin

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων, προσκαλούν νέους στην ΣΟΝ

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων, προσκαλούν νέους, ηλικίας από 6 έως 24 ετών, σπουδαστές μουσικής, μαθητές του Μουσικού Σχολείου, νεαρούς μουσικούς, και οποιονδήποτε ανεξάρτητο νεαρό μουσικό, που θα ήθελε να γίνει μέλος της ΣΟΝ να συμπληρώσει τη συνημμένη Αίτηση Συμμετοχής στην ΣΟΝ και να την καταθέσει στο Τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων (Πνευματικό Κέντρο, 1ος όροφος) μέχρι την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017.
Πριν την κατάθεση της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι, οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να λάβουν γνώση του Καταστατικού Οργάνωσης – Λειτουργίας (ΚΟΛ ) της ΣΟΝ.
Τετ
19
Απρ
Εικόνα tadmin

Συναυλία Φωτεινής Βελεσιώτου -Εκθεση Αγιογραφίας


Θα χαρούμε πολύ ν' απολαύσουμε μαζί ένα μουσικό ταξίδι  με την φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου που συνοδεύεται από τον Σωτήρη Μπαλλά, την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017, στις 8.30 το βράδυ, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Καρδίτσας.
Τη συναυλία ανοίγει μια μπάντα νέων από την Καρδίτσα: οι G.O.P.

Τρί
18
Απρ
Εικόνα tadmin

Όλα έτοιμα για την επετειακή εκδήλωση προς τιμήν του Γ. Καραϊσκάκη στο Μαυρομμάτι

Όλα έτοιμα για την κορυφαία του Δήμου Μουζακίου  Πολιτιστική εκδήλωση μνήμης στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας γενέτειρα του ήρωα , ιστορική έδρα του Δήμου,  για τον πολέμαρχο του 21΄Γ.Καραϊσκάκη.

Παρ
14
Απρ
Εικόνα tadmin

Γέφυρα δεσμών και πολιτισμού, η εκδήλωση «ΚΑΜΠΟΣ ΚΙ’ ΑΓΡΑΦΑ», στο Μαυρομμάτι του Δήμου Μουζακίου

Στο  Μαυρομμάτι Καρδίτσας γενέτειρα του μεγάλου ήρωα του 21΄΄ Γ. Καραϊσκάκη ιστορική έδρα του Δήμου Μουζακίου θα γίνει το <<1ο Αντάμωμα Αγραφιώτικων και πεδινών χωριών>> της Π.Ε. Καρδίτσας την Κυριακή 28  Μαϊου και  ώρα 18μ.μ.

Σελίδες

Εγγραφή στο