Εκκλησιαστικά

Μήνυμα σφάλματος

  • Warning: simplexml_load_string(): Entity: line 1: parser error : Start tag expected, '<' not found στην _socialmedia_widgets_get_facebook_locales() (γραμμή 753 του /var/www/vhosts/karditsaportal.gr/httpdocs/sites/all/modules/socialmedia/socialmedia.widgets.inc).
  • Warning: simplexml_load_string(): Not Found
    Back to Facebook. στην _socialmedia_widgets_get_facebook_locales() (γραμμή 753 του /var/www/vhosts/karditsaportal.gr/httpdocs/sites/all/modules/socialmedia/socialmedia.widgets.inc).
  • Warning: simplexml_load_string(): ^ στην _socialmedia_widgets_get_facebook_locales() (γραμμή 753 του /var/www/vhosts/karditsaportal.gr/httpdocs/sites/all/modules/socialmedia/socialmedia.widgets.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object στην _socialmedia_widgets_get_facebook_locales() (γραμμή 754 του /var/www/vhosts/karditsaportal.gr/httpdocs/sites/all/modules/socialmedia/socialmedia.widgets.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() στην _socialmedia_widgets_get_facebook_locales() (γραμμή 754 του /var/www/vhosts/karditsaportal.gr/httpdocs/sites/all/modules/socialmedia/socialmedia.widgets.inc).

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Τρίτης 14 Νοεμβρίου 2017, θα μεταβεί στην πόλη της Λάρισας, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, όπου στις 5:30΄μ.μ. θα μετάσχει στην υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Η Ιερά μας Μητρόπολη μέσα στο ανύσταχτο ποιμαντικό ενδιαφέρον της για την πνευματική ανύψωση των Κληρικών της και των Κατηχητών και Κατηχητριών της θα πραγματοποιήσει:
Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 6:00΄μ.μ. Σύναξη των Κατηχητών και Κατηχητριών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Κυριακός Τσουρός, Γραμματεύς της Συνοδικής Επιτροπής επί των Αιρέσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 10:00΄π.μ. Ιερατική Σύναξη απάντων των Κληρικών, αγάμων και εγγάμων, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Κυριακός Τσουρός, Γραμματεύς της Συνοδικής Επιτροπής επί των Αιρέσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με θέμα: «Η ποιμαντική αντιμετώπιση των αιρέσεων». Θα προηγηθεί Θεία Λειτουργία.
 
 
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%