ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

Βλέποντας τα δημοσιεύματα για την αγωγή που προτίθεται να κάνει ο ΔΟΠΑΚ εναντίον της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ έχουμε να σας παραθέσουμε τα παρακάτω:

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΚ υπήρξε ποδοσφαιριστής της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ο οποίος τίμησε και δόξασε την φανέλα της ομάδας. Υπηρέτησε τον Σύλλογο με ιδρώτα και αυταπάρνηση. Κανείς δεν είναι περισσότερο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ από αυτόν και από τα μέλη του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Βρισκόμαστε όμως στην δυσάρεστη θέση να πληροφορήσουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας με τις παρακάτω αλήθειες, γιατί η παραπληροφόρηση μόνο κακό και δεινά πολλά μπορεί να προκαλέσει.

Η Διοίκηση του Δ.Ο.Π.Α.Κ. και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος που την εκπροσωπεί, με την προηγούμενη Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, του κου Μπούρμπου ήρθε σε συνενόηση και βρέθηκαν λύσεις στα προβλήματα και όλα θα πήγαιναν μια χαρά.  Όταν την ομάδα την ανέλαβε ο μεγαλοεπενδυτής Γερμανός παράγοντας, προφανώς αφού ενημερώθηκε από τον κο Μπούρμπο για τα οικονομικά της ΠΑΕ (εκκρεμότητες, χρέη κ.λ.π.), ενημερώθηκε για την οφειλή προς τον ΔΟΠΑΚ. Για να γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Γερμανός Επιχειρηματίας μαζί με τον Διευθύνοντα σύμβουλο και δεξί του χέρι, κο Μπλέτσα, επισκέφθηκαν τον κο Δήμαρχο και δεσμεύτηκαν ότι θα προέβαιναν σε ρύθμιση που προβλέπει ο Νόμος και ότι θα ήταν εντάξει απέναντι στις τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας. ΤΙΠΟΤΑ και για τις δύο δεσμεύσεις των δεν έπραξαν.     Απεναντίας, εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους προς τρίτους όπως π.χ. ΕΠΣΚ (λαμβάνει κανονικά ό,τι της αντιστοιχεί), SECURITY, ποσοστό στην ΕΠΟ, υπεύθυνος αγώνα, παρατηρητής κ.λ.π.,  και απέναντι στον ΔΟΠΑΚ που είναι ΝΠΔΔ και διέπεται από νόμους και υπόκειται σε ελέγχους “ποιούν την νήσσαν”. 

Ο ΔΟΠΑΚ εφαρμόζει με ελαστικότητα τις υποχρεώσεις του, γιατί σέβεται την ιστορία και την προσφορά της ομάδας, αλλά δεν μπορεί και να παραβιάσει τη νομοθεσία αφού κάτι τέτοιο θα εκθέσει τον Πρόεδρο και το Δ.Σ του Δ.Ο.Π.Α.Κ.

 

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%