Παρ
16
Νοε
Εικόνα tadmin

Υπογράφτηκε την Παρασκευή 16/11/2018 η σύμβαση για τη μίσθωση του Δημοτικού Ξενώνα στην Τ.Κ. Νεοχωρίου

   Υπογράφτηκε την Παρασκευή 16/11/2018 η σύμβαση για τη μίσθωση του Δημοτικού Ξενώνα στην Τ.Κ. Νεοχωρίου μεταξύ του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα  και τη μισθώτριας εταιρεία NATURA Α.Ε. που ανέλαβε την εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων.
  Η μίσθωση υπογράφτηκε από τον Δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτριο Τσιαντή και από την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρείας NATURA Α.Ε.       κα Αναστασία Γαλαγάλα. Η σύμβαση είναι διάρκειας 25 ετών με ημερομηνία έναρξης την ημέρα της υπογραφής και λήξη  στις 15/11/2043. Το μίσθιο ορίστηκε στο ποσό των πεντακοσίων ευρώ (500,00 €) μηνιαίος με μελλοντική αναπροσαρμογή προσαύξησης ετησίως κατά ποσοστό τρία τοις εκατό (3%) επί του καταβαλλόμενου κατά το αμέσως προηγούμενο μισθωτικό έτος μισθώματος.
Παρ
16
Νοε
Εικόνα tadmin

ΚΑΘΕ ΝΟΕΜΒΡΗ

Κάθε Νοέμβρη, ο νους και η καρδιά μας είναι εκεί, στο Πολυτεχνείο, στην εξέγερση των φοιτητών, της νεολαίας και ολόκληρου του Ελληνικού λαού κατά της χουντικής τυραννίας, το Νοέμβριο του 1973. Το Πολυτεχνείο ήταν η κορυφαία εκδήλωση της επτάχρονης αντιχουντικής πάλης και μία από τις κορυφαίες στιγμές των αγώνων του λαού και της νεολαίας. 

Παρ
16
Νοε
Εικόνα tadmin

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που συνδιοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας με φορείς του Νομού, για να αποδώσουν φόρο τιμής στη μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Παρ
16
Νοε
Εικόνα tadmin

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Συμπληρώνονται 45 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, που αποτέλεσε το αποκορύφωμα της αντιδικτατορικής πάλης του λαού και της νεολαίας κατά της χούντας των συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου του 1967.

Παρ
16
Νοε
Εικόνα tadmin

Εγκαινιάζεται ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καρδιτσομαγούλας

Σε νέο δημοτικό χώρο (όπου στεγαζόταν το Νηπιαγωγείο) έχει μετεγκατασταθεί και λειτουργεί τους τελευταίους μήνες ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καρδιτσομαγούλας που καλύπτει τις ανάγκες της Δημοτικής Κοινότητας.

Παρ
16
Νοε
Εικόνα tadmin

Την πρώτη αγροτική ενεργειακή κοινότητα στην Ελλάδα εγκαινίασε στην Κοιλάδα ο Βασίλης Κόκκαλης

Το πρώτο βήμα μίας νέας εποχής κατά την οποία οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα λειτουργούν υπέρ της δραστικής μείωσης του κόστους παραγωγής των αγροτών, έγινε την Παρασκευή στην Κοιλάδα Λάρισας, εκεί όπου ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης εγκαινίασε την πρώτη αγροτική ενεργειακή κοινότητα στην Ελλάδα.

Παρ
16
Νοε
Εικόνα tadmin

Η ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. δίπλα στον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

KSD και ΑΣΚ προχωρούν μαζί !

Παρ
16
Νοε
Εικόνα tadmin

«Θωρακίζεται» το Κέντρο Υγείας Σοφάδων

«Θωρακίζεται» η παρεχόμενη δημόσια υγεία στο Σοφάδων. Ο κύβος ερρίφθη και με τη λήξη της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Δημαρχείο Σοφάδων με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, ήδη ελήφθησαν οι πρώτες αποφάσεις.

Παρ
16
Νοε
Εικόνα tadmin

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Σοφάδων στους αστυνομικούς

Συγχαρητήρια επιστολή προς την Α.Δ Καρδίτσας, το Α.Τ Σοφάδων

Παρ
16
Νοε
Εικόνα tadmin

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Θεσσαλίας.60% μείωση των δαπανών χωρίς μείωση της ποιότητας των υπηρεσίων

  • Εκτός προϋπολογισμού τα επιδόματα των νευροπαθών με απόφαση της κυβέρνησης
  • 2.500 έργα έχει χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας προϋπολογισμού 2,2 δις και έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον 810 εκατ. ευρώ για νέα έργα
  • Έλλειψη χρηματοδότησης από Υπουργείο Εσωτερικών για έργα υποδομής
  • Δεν επιβάλλουμε φόρους ή τέλη
  • Διεκδικήσαμε και πετύχαμε τη δέσμευση του υπουργείου Εσωτερικών για νέες προλήψεις προσωπικού

 
Κώστας Αγοραστός: «Δεν αποδίδονται από το υπουργείο οι οφειλόμενοι πόροι στις Περιφέρειες»
 
 
Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το 2019 σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, σημείωσε πως πρόκειται για έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό που τηρεί το αυστηρό πλαίσιο που επιβάλει το Υπουργείο Εσωτερικών επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως τα λειτουργικά έξοδα της Περιφέρειας έχουν μειωθεί κατά 60%.

Σελίδες

Εγγραφή στο