Παρ
23
Μαρ
Εικόνα tadmin

Ποινική δίωξη και απαγόρευση εξόδου σε βάρος του Β. Μαρινάκη για το πλοίο Noor 1

Από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνη Τζίβα ασκήθηκε ποινική δίωξη για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, μεταφορά, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών, σε βάρος του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και τριών συνεργατών του, αναφορικά με την υπόθεση του πλοίου Noor 1.

Πάντως, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου με έγγραφό της ζήτησε η δικογραφία της υπόθεσης αυτής να ανατεθεί σε ανακριτή κατά της διαφθοράς.

Ειδικότερα, η δίωξη ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας ελέχθηκαν εμβάσματα σχετικά με την χρηματοδότηση του πλοίου το οποίο μετέφερε ναρκωτικά.

Παράλληλα, με παραγγελία της η εισαγγελέας ζητείται να γίνει και περαιτέρω διερεύνηση για πιθανή λαθρεμπορία καυσίμων και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες και πάλι μέσα στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.

Παρ
23
Μαρ
Εικόνα tadmin

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΛΜΕ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας ενημερώνει τους συναδέλφους ότι η συνεδρίαση   της Τρίτης 27-3-2018 και ώρα 19,30 στα γραφεία,

Παρ
23
Μαρ
Εικόνα tadmin

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ»

 

Το ΕΚ Καρδίτσας αναγνωρίζοντας τις ανάγκες για αναβάθμιση των εκπαιδευτικών γνώσεων και δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών του και την ανάγκη δικτύωσης με φορείς

Παρ
23
Μαρ
Εικόνα tadmin

Παρουσίαση του βιβλίου «ΤΑΒΛΙ. ΤΥΧΗ; ΤΕΧΝΗ;» του συγγραφέα Χρήστου Ζαμπούνη.

To Σάββατο 24 Μαρτίου στις 19.30΄ στο Cafe del' Corso (Χαρίτου 5-Καρδίτσα) θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «ΤΑΒΛΙ. ΤΥΧΗ; ΤΕΧΝΗ;» του συγγραφέα Χρήστου Ζαμπούνη. 

Παρ
23
Μαρ
Εικόνα tadmin

Νέα ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων στην πρόσκληση της βιολογικής κτηνοτροφίας

Το ΥΠΑΑΤ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η υποβολή αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο της πρόσκλησης για τη δράση της βιολογικής κτηνοτροφίας

Παρ
23
Μαρ
Εικόνα tadmin

Πλαστηριος δρόμος 20/5/18

 
Προκήρυξη Πλαστηριος Δρόμος 20/5/18 Ο Δήμος Καρδίτσας και ο ΔΟΠΑΚ προκηρύσσουν αγώνα δρόμου 10 χλμ, 5 χλμ, 3000μ. για ΑμεΑ( με καρότσι) και  1000μ. για παιδιά, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας) και τη συνεργασία   των Αθλητικών  Συλλόγων  Καρδίτσας, "Συλλογος Δρομέων Καρδιτσας "Φωκιανός” , ”Περσέας” και ”Ωρίων”.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 20 Μα’ί’ου 2018.

Τόπος διεξαγωγής:

10 χλμ. : Αφετηρία πριν την αναρρυθμιστική λίμνη και τερματισμός στην Πλ. Ελευθερίας (Κεντρική)

Παρ
23
Μαρ
Εικόνα tadmin

Μηνυμα Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας για 25η Μαρτίου

Μήνυμα αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Β. Τσιάκου για την επέτειο της Εθνική 25ης Μαρτίου

Παρ
23
Μαρ
Εικόνα tadmin

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Η 25η Μαρτίου του 1821 αποτελεί το πιο σημαντικό ιστορικό γεγονός στη νεότερη πορεία του ελληνικού έθνους και κατέδειξε το πραγματικό μεγαλείο ενός ολόκληρου λαού, ο οποίος έλαβε την οριστική και αμετάκλητη απόφαση να διεκδικήσει, να απαιτήσει και να κερδίσει την ελευθερία του έναντι οποιουδήποτε κόστους και θυσίας.

Παρ
23
Μαρ
Εικόνα tadmin

Στη Διεθνή έκθεση τουρισμού της Ρωσίας “MITT 2018” η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Με τη συμμετοχή της στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού της Ρωσίας που διοργανώνεται από το 1994, τη ¨ΜΙΤΤ ¨,  που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα 13-15 Μαρτίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας έκλεισε τον κύκλο των δράσεων προβολής της για το πρώτο τρίμηνο του έτους, διαφημίζοντας και προωθώντας στην αγορά αυτής της χώρας το πολυποίκιλο τουριστικό της προϊόν.

Παρ
23
Μαρ
Εικόνα tadmin

Β.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ'' δηλώσεις κανονικά είτε έχουν είτε δεν έχουν Α.Τ.ΑΚ μέχρι 15/05/2018,''

Δήλωση  Βαγγέλη Αποστόλου για τον Αριθμό Ταυτότητας Ακινήτου (Α.Τ.ΑΚ)  των αγροτεμαχίων

«Η προσπάθειά μας για τη διασφάλιση των άμεσων ενισχύσεων στην Κοινή Αγροτική Πολιτική μετά το 2020, παράλληλα με την σύσταση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για υποχρεωτική αναγραφή του Α.Τ.ΑΚ στις δηλώσεις ΟΣΔΕ, οδήγησαν τον ΟΠΕΚΕΠΕ στην απόφαση να καλέσει τους αγρότες που υποβάλλουν τις σχετικές δηλώσεις για να κατοχυρώσουν τα δικαιώματά τους, να συμμορφωθούν.
Από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής της σχετικής οδηγίας προέκυψαν προβλήματα σε πολλές περιπτώσεις μισθωμένων αγροτεμαχίων.
Για αυτό αποφασίσαμε:
α) να  συνεχίσουν να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους κανονικά είτε έχουν είτε δεν έχουν Α.Τ.ΑΚ μέχρι 15/05/2018,
β) όλα τα ιδιόκτητα ή μισθωμένα αγροτεμάχια που έχουν Α.Τ.ΑΚ και υποχρεούνται να τον δηλώσουν μέχρι 15/05/2018 θα πληρωθούν κανονικά,

Σελίδες

Εγγραφή στο