Παρ
19
Ιαν
Εικόνα tadmin

Κομισιόν ''η συζήτηση για τη μεταμνημονιακή Ελλάδα θα ξεκινήσει τώρα.''

Η τρίτη αξιολόγηση «πηγαίνει πολύ καλά»: αυτό δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς. Την χαρακτήρισε «αξιολόγηση υπόδειγμα» και υπογράμμισε ότι για τη μεταμνημονιακή Ελλάδα η συζήτηση θα ξεκινήσει τώρα.

«Όλος ο κόσμος θέλει η Ελλάδα να πατήσει γερά στα πόδια της, αυτό θα άρει τις αμφιβολίες και θα δώσει ένα κλίμα βεβαιότητας, θα βάλει απαγορευτικό στους κερδοσκόπους. Σε αυτό το κλίμα της μεταμνημονιακής Ελλάδας πρέπει και στο εσωτερικό της χώρας να στηριχθούν οι διαθρωτικές μεταρρυθμίσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια» σημείωσε.

Για την Προληπτική Γραμμή Στήριξης, ανέφερε ότι είναι μια από τις δυνατότητες που προβλέπονται στη συνθήκη του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας. «Είναι μια από τις πιθανές διόδους για το μέλλον, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό προϋποθέτει ότι θα συμφωνηθεί η προσφυγή σε μια τέτοια δίοδο» τόνισε.

Παρ
19
Ιαν
Εικόνα tadmin

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ΗΣ & 2ΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ης Κ.Α.Μ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

Παρ
19
Ιαν
Εικόνα tadmin

Ομιλία της Παναγιώτας Α. Βράντζα στην Ολομέλεια της Βουλής

''Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, πριν ξεκινήσω την τοποθέτησή μου για το σχέδιο νόμου που συζητάμε σήμερα, θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για το νομοθέτημα αυτό καθαυτό. Πρόκειται κατά τη γνώμη μου για ένα υποδειγματικό νομοσχέδιο, το οποίο συγκεντρώνει τα εξής θετικά χαρακτηριστικά: Είναι μικρό, είναι απολύτως στοχευμένο, είναι σαφές, είναι σύγχρονο και είναι και οραματικό. Δεν αφορά μόνο το παρόν, αλλά κυρίως το μέλλον του αντικειμένου που πραγματεύεται και ρυθμίζει, την ενέργεια. Θα ήθελα, λοιπόν, να συγχαρώ τον Υπουργό και τους συνεργάτες του.

Πέμ
18
Ιαν
Εικόνα tadmin

Νομαρχιακή συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε με πολύ  μεγάλη επιτυχία την περασμένη Κυριακή 14 Ιανουαρίου η Νομαρχιακή συνέλευση των μελών του  ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ. Παρευρέθηκαν και μίλησαν οι βουλευτές του  ΣΥΡΙΖΑ Σπ. Λάππας, Χρ. Κατσιαβριά-Σιωροπούλου και Παν. Βράντζα, καθώς και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Θ. Τσούπος.

Πέμ
18
Ιαν
Εικόνα tadmin

Παράταση πληρωμής μισθωμάτων βοσκήσιμων γαιών έτους 2016-2017

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφέρειας Θεσσαλίας  ανακοινώνει ότι δόθηκε  παράταση έως τις 15 Φεβρουαρίου 2018  για τις πληρωμές των μισθωμάτων από  τις βοσκήσιμες γαίες έτους  2016 - 2017. Οι ενδιαφερόμενοι  χρησιμοποιώντας τον Κωδικό Οφειλής που θα παραλάβουν από τους Δήμους θα πρέπει μέχρι τις 15-2-2018 να εξοφλήσουν τις οφειλές τους.

 

Πέμ
18
Ιαν
Εικόνα tadmin

Ετήσιος χορός του Συλλόγου Γεωπονικού Συλλόγου Ν.Λάρισας

Από    τον    Γεωπονικό     Σύλλογο    Ν.    Λάρισας    ανακοινώνεται   ότι  ο  ετήσιος  χορός  του  Συλλόγου  και  η  κοπή της  πρωτοχρονιάτικης  πίτας  θα   πραγματοποιηθούν  το Σάββατο  20 Ιανουαρίου 2018

Πέμ
18
Ιαν
Εικόνα tadmin

Ο Δημος Μουζακίου τιμά τη μνήμη του Αθανασίου Κατσαρού

Μετά από πρόταση του Δημάρχου κ. Κωτσού θα δημιουργηθεί αίθουσα εκθεμάτων και φωτογραφικού υλικού

Τετ
17
Ιαν
Εικόνα tadmin

Αποστόλου στην ΕΡΤ. Έχω καλέσει τους αγρότες σε διάλογο, ώστε να δώσουμε και άλλες λύσεις μέσα από τις δυνατότητες που υπάρχουν.

Συνέντευξη παραχώρησε ο Υπουργός Αγροτικής  Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου στην εκπομπή «ΕΠΤΑ» της ΕΡΤ και στη δημοσιογράφο Βάλια Πετούρη και αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις και τα αιτήματα των αγροτών.
Απόσπασμα για τις αγροτικές κινητοποιήσεις και δηλώσεις του υπουργού

-Δημοσιογράφος: Κύριε Υπουργέ, πολλοί προδικάζουν ότι θα έχετε ένα θερμό χειμώνα με έντονες αγροτικές κινητοποιήσεις. Πολλοί λένε, μάλιστα, ότι οι αγρότες έχουν και λόγο να κινητοποιούνται διότι το εισόδημα τους έχει μειωθεί.
Τετ
17
Ιαν
Εικόνα tadmin

Συνεργασία της Ένωσης Προσώπων ‘’Φίλοι του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας’’ με τον Διοικητή της 5ηςΥγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας καιΚεντρικής Ελλάδας.

  Οι ‘’Φίλοι του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας’’ είχαν συνεργασία με τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας  Θεσσαλίας Κεντρικής Ελλάδας κ. Νέστορα Αντωνίου, όπου συζητήθηκαν θέματα διορισμού μόνιμου προσωπικού ιατρικού, νοσηλευτικού και των άλλων ειδικοτήτων που αφορούν άμεσα το νοσοκομείο και το εγγύς μέλλον για όσους συνταξιοδοτθούν.

Τετ
17
Ιαν
Εικόνα tadmin

Ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας με τίτλο: «ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ και ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ»

Η ΠΕΔ Θεσσαλίας στην προσπάθειά της να αναδεικνύει συγκριτικά πλεονεκτήματα αλλά και να δίνει λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα Δήμων της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνει ημερίδα στο Ελασσόνα της Π.Ε. Λάρισας με θέμα: 

Σελίδες

Εγγραφή στο