Τρί
11
Σεπ
Εικόνα tadmin

Επίσκεψη του διεθνούς φήμης Ισπανού πιανίστα Jose Ruiz στο Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας

Το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας επισκέφθηκε την Παρασκευή 8/9 ο διεθνούς φήμης Ισπανός πιανίστας J esus Ruiz, ο οποίος επισκέπτεται αυτό το διάστημα τη χώρα μας και τον επόμενο μήνα προγραμματίζει να δώσει αφιλοκερδώς μια μοναδική συναυλία στην Τ.Κ. Μεταμόρφωσης του Δήμου Παλαμά για την ενίσχυση του σχολείου και την αναβάθμιση των υποδομών του.

Δευ
10
Σεπ
Εικόνα tadmin

Η ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΠΥΡΓΟ

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12.00 θα γίνει η φετεινή ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ στον Ελληνόπυργο και για τρίτη φορά στο πανέμορφο Πάρκο του Αγίου Αθανασίου.
Η γιορτή που έχει γίνει πια θεσμός για την Καρδίτσα, οργανώνεται και πάλι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελληνοπύργου και αναμένεται να έχει την μεγάλη επιτυχία που είχε και τις προηγούμενες χρονιές που την οργάνωνε ο Σύλλογος.
Ο οργανωτής Σύλλογος, σε συνεργασία με άνδρες και γυναίκες του χωριού, έχει αρχίσει ήδη τις προετοιμασίες, ώστε οι εορταστές που θα παρευρεθούν, να μείνουν απολύτως ικανοποιημένοι από την όλη εκδήλωση.  Στους εορταστές θα προσφερθούν δωρεάν φαγητό, κρασί και άφθονα κάστανα, ενώ θα υπάρχει και ορχήστρα για δημοτική και λαϊκή μουσική για χορό και διασκέδαση.
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου κ. Παύλος Β. Σιούφας, καλεί όλους τους Ελληνοπυργιώτες αλλά και όλους όσους θέλουν να επισκεφθούν το χωριό για να βρεθούν στην Καστανογιορτή, ν’ ανέβουν στις 14 Οκτωβρίου στον Ελληνόπυργο.
Σάβ
08
Σεπ
Εικόνα tadmin

Εντυπωσίασε με τη φωνή του ο Κώστας Μακεδόνας στη συναυλία στο θέατρο Κτιμένης της Λίμνης Σμοκόβου του Δήμου Σοφάδων.

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία με μία από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού

Σάβ
08
Σεπ
Εικόνα tadmin

Μια αρχαία πόλη στον Βλοχό περιμένει την αρχαιολογική σκαπάνη να βγει στο φως.Τα πρώτα αποτελέσματα έρευνας παρουσιαστήκαν στον Παλαμά

Μια ολόκληρη  αρχαία πόλη βρέθηκε από τις πρώτες αρχαιολογικές έρευνες που έγιναν στον Βλοχό του Δήμου Παλαμά στην θέση Στρογγυλοβούνι.
Τα τελευταία τρία χρόνια (2016 έως 2018) διεξάγεται στον χώρο το αρχαιολογικό πρόγραμμα Βλοχού που αποτελεί συνεργασία της ΕΦΑ Καρδίτσας και του Σουηδικού Ινστιτούτου Αθηνών και έχει ως στόχο την καλύτερη κατανόηση της αρχαίας οχυρωμένης πόλης που εκτείνεται στον λόφο Στρογγυλοβούνι και στην πεδινή έκταση στα νότια του λόφου.

Πέμ
06
Σεπ
Εικόνα tadmin

Ημερίδα με θέμα τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας –Στο πλαίσιο της 18ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας

Με ενδιαφέρον αναμένεται η ημερίδα με θέμα τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας (Ηρ. Πολυτεχνείου 3, τρίτος όροφος), και ώρα 10:00 το πρωί.

Τετ
05
Σεπ
Εικόνα tadmin

Όλοι μαζί για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας

Συναυλία με την εθελοντική συμμετοχή Καρδιτσιωτών καλλιτεχνών και μοναδικό “εισιτήριο” την προσφορά τροφίμων και ειδών καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής διοργανώνεται την Παρασκευή 7/9 στις 8.30 μ.μ  στο Δημοτικό Στάδιο

 

Τρί
04
Σεπ
Εικόνα tadmin

Συναυλία “Καρτ Ποστάλ” στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα

Την Τετάρτη 5/9 στις  9.30 μμ για το “Πολιτιστικό Καλοκαίρι” του Δήμου Καρδίτσας

Τρί
04
Σεπ
Εικόνα tadmin

Έτοιμα όλα για το 5ο Διεθνές Συνέδριο και το Αντάμωμα των Θεσσαλών Καραγκούνηδων

Ξεκινούν  την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 6.30 μ. μ. οι εργασίες του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Η πολιτιστική κληρονομιά της Πεδινής Θεσσαλίας. Η πολιτισμική της διαχείριση», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο των Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων. Για ένα τριήμερο αξιόλογοι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, λαογράφοι και ερευνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα προσπαθήσουν με τις εισηγήσεις τους να φέρουν στο φως και να αναδείξουν όλα εκείνα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των Καραγκούνηδων, που αφορούν στην ιστορία τους και τον σημαντικότατο πολιτισμό που δημιούργησαν.  

Παρ
31
Αυγ
Εικόνα tadmin

Συναυλία με τους Blue Moon στο Παλέρμο

Την Κυριακή 2/9 στις 9.00 μμ για το “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018” του Δήμου

Συναυλία με τους Blue Moon στο Παλέρμο

 

Μαζί τους και το νεανικό  σχήμα του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας “The Nameless”


 

Τρί
28
Αυγ

Σελίδες

Εγγραφή στο