ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΣΠΑΚ

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΣΠΑΚ

    Στο τέλος μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης πορείας έφτασαν οι έφηβοι της ομάδας μας, μιας πορείας που τους οδήγησε στην κατάληψη της πρώτης θέσης του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.. Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου πέτυχαν την τελευταία νίκη τους με 3-0 σετ  στο κλειστό της Καρδίτσας αγωνιζόμενοι απέναντι στην Ε.Α.Λ. σε έναν αγώνα με λάθη , εντάσεις, αλλά και ωραίες στιγμές. Στα δύο πρώτα σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, όμως στο τρίτο σετ η ομάδα του Σ.Π.Α.Κ. βρήκε τον ρυθμό της και το κατέκτησε με μεγαλύτερη ευκολία. Αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους αθλητές μας για την προσπάθειά τους σε όλο το Πρωτάθλημα, στον προπονητή τους και σε όσους τους στηρίζουν.

  Μετά το τέλος του αγώνα απονεμήθηκαν στους αήττητους πρωταθλητές μας,παρουσία του κ. Τίκα Βασίλειου , μέλους του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ, τα μετάλλια και το κύπελλο, το οποίο αφιερώνεται στη μνήμη του Χρήστου Σαλιαράκη, προέδρου του Σ.Π.Α.Κ. , ο οποίος έφυγε από τη ζωή πρόωρα μόλις λίγους μήνες πριν.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-20, 25-23, 25-19

Σ.Π.Α.Κ.( Παπαγεωργίου Αν.): Αντωνίου Κ., Γεωργίου Ηλ., Ντόμπρα Ίβο, Ντούρλιας Αν., Μπούσδας Γ., Κωτούλας Ευθ., Χατζάτογλου Στ., Γαλάνης Ν., Φατόλας Δ.


ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
   

 
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Average: 5 (1 vote)

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%