Ο Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ Α.Σ.Κ.

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

«Γίνε μέλος στον Α.Σ.Κ. – στήριξε τον αθλητισμό της Καρδίτσας»

 

Όπως έχει τονισθεί πολλές φορές, στόχος του Α.Σ.Καρδίτσας είναι η δημιουργία μιας ευρείας αθλητικής οικογένειας που θα στηρίζει τον αθλητισμό αλλά και την κοινωνική συνοχή της περιοχής μας. Κυρίαρχη φιλοσοφία της διοίκησης είναι πως ο Α.Σ.Κ. δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, παρά μόνο της Καρδίτσας. Ανήκει στην Καρδίτσα, αντλεί δύναμη από αυτή και στα πλαίσια αυτής της αμφίδρομης σχέσης, το σωματείο ανοίγει τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών.

Ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής μας, που έχει αγκαλιάσει και στηρίξει την προσπάθεια του Α.Σ.Κ., έχει τώρα την ευκαιρία να συμμετέχει στα κοινά του σωματείου, αποκτώντας φωνή και γνώμη σε όλα τα θέματα. Η κατάθεση προτάσεων, ο έλεγχος και η κριτική, η συμμετοχή στις δραστηριότητες του σωματείου,  είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητες που έχει το κάθε μέλος του Α.Σ.Καρδίτσας. Η διαδικασία είναι διαρκής και απολύτως ανοικτή. Όποιος φίλαθλος επιθυμεί, μπορεί να εγγραφεί ως μέλος του σωματείου, αποκτώντας ενεργό ρόλο στα κοινά του σωματείου, συμμετέχοντας στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του μπάσκετ στην περιοχή μας. Αρκεί η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης, η οποία διατίθεται από τα μέλη της διοίκησης.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως στο επόμενο διάστημα θα γίνει τακτική Γενική Συνέλευση του Α.Σ.Καρδίτσας, στην οποία θα παρουσιασθεί ο απολογισμός των πεπραγμένων της διοίκησης και όλα τα μέλη, παλιά και νέα, θα έχουν πλήρη εικόνα για όλα τα θέματα που αφορούν το σωματείο, αλλά και τη δυνατότητα να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις. Βασική αρχή του Α.Σ.Κ. είναι να λειτουργεί με βάση το καταστατικό του, με πλήρη διαφάνεια στη λειτουργία των οργάνων του σωματείου, υπηρετώντας τον αθλητισμό και την κοινωνία μας. Σε αυτή τη διαρκή προσπάθεια, κάθε φίλαθλος που το επιθυμεί, μπορεί να ενταχθεί και να υποστηρίξει αυτό τον κοινό στόχο.

 

Στις 6 μ.μ. την Κυριακή με Πτολεμαϊδα

Αλλαγή στην ώρα έναρξης του Κυριακάτικου αγώνα του Α.Σ.Καρδίτσας με την Πτολεμαϊδα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


 
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%