Περιοδεία στην Καρδίτσα του γραμματέα της πολιτικής επιτροπής ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.Ετήσια Συνεστιάση της ΝΟΔΕ και επίσκεψη στον Δημο Σοφάδων

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

Με την παρουσία του Γραμματέα της  πολιτικής επιτροπής ΝΔ βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη  πλήθος φίλων και μελών του κόμματος, η ΝΟΔΕ Καρδίτσας πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση  με κοπή πίτας και συνεστίαση στο κέντρο Κέντια.


Παρόντες  οι βουλευτές και οι πολιτευτές της ΝΔ Νομών Καρδίτσας και Τρικάλων ,τα στελέχη της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ, πρώην  βουλευτές ,και εκλεγμένοι στην τοπικοί αυτοδιοίκηση καθώς και φίλοι και μέλη της ΝΟΔΕ Καρδίτσας.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας Λάμπρος Τσιουκης έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου και των δράσεων του κόμματος για την χρονιά που πέρασε ενώ μετέφερε το μήνυμα ενότητας αισιοδοξίας και νίκης  Σήμερα δώσατε μήνυμα νίκης από την Καρδίτσα. Η ΝΟΔΕ Καρδίτσας θα είναι δίπλα σας και στα δύσκολα και στα εύκολα.Η παράταξή μας κουβαλά τις τύχες του έθνους στις πλάτες της. Όλοι μαζί ενωμένοι για την Ελλάδα μας τονισε στην ομιλια του ο προεδρος της ΝΟΔΕ.
Δέσμευση Αυγενάκη για προώθηση των σημαντικών παρεμβάσεων στο Δήμο Σοφάδων 
 
Θετικός ήταν ο απόηχος της συνάντησης του Δημάρχου Σοφάδων κ. Θάνου Σκάρλου με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

 
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Αυγενάκη στο Ν. Καρδίτσας, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, επισκέφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής την πόλη των Σοφάδων, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα, πολιτευτές και στελέχη του κόμματος.
 
Μεταξύ άλλων το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Λάμπρος Τσιούκης, οι πρ. βουλευτές κκ Ασημίνα Σκόνδρα, Σπ. Ταλιαδούρος,  Γιώργος  Αναγνωστόπουλος και Παύλος Σιούφας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ν. Καρδίτσας και πολιτευτής κ. Σωτ. Κουλοκτσής, η πρ. πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Σοφία Τόλια, ο πρ. Νομάρχης κ. Βασίλης Αναγνωστόπουλος και σύσσωμη η Διοίκηση του Δήμου  Σοφάδων.
 
Καλωσορίζοντας τον κ. Αυγενάκη, ο κ. Σκάρλος αναφέρθηκε αρχικά σε θέματα που αφορούν το θεσμικό ρόλο και τη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 
Στη συζήτηση που ακολούθησε στο Δημαρχείο Σοφάδων, ο κ. Σκάρλος παρουσίασε αναλυτικά τα ζητήματα του Δήμου Σοφάδων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους σημαντικούς πυλώνες που μπορούν να αναδείξουν την ευρύτερη περιοχή αλλά και στα απαραίτητα αναπτυξιακά έργα.
Ο Δήμαρχος Σοφάδων παρέδωσε υπόμνημα των αιτημάτων και μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι «αναζητούμε νέους δρόμους και εργαλεία, για να βρισκόμαστε στο πλευρό του πολίτη, ώστε να ξεφύγουμε από τις νοοτροπίες του χθες, φτιάχνοντας τον τόπο που μας αξίζει».
 
Ο κ. Αυγενάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την ενημέρωση, δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει το φάκελο έργων στον πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για βασικά ζητήματα που έθιξε ο Δήμαρχος και δεσμεύτηκε για την ανάδειξη των θεμάτων από πλευράς Νέας Δημοκρατίας.
Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ανέφερε πως έκανε την ευχάριστη διαπίστωση ότι η Δημ. Αρχή Σοφάδων βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην τοπική ανάπτυξη.
 
 Ο ίδιος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση και εκθείασε τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται από το Δήμο Σοφάδων με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής. Παράλληλα αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων και δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει τα αιτήματα του δήμου Σοφάδων, τόσο τώρα όσο και ως κυβέρνηση, ώστε όπως είπε, μέσα από σημαντικά έργα υποδομής και την πλήρη αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και του παραγωγικού δυναμικού, ο Δήμος Σοφάδων να γίνει ένας πραγματικός αναπτυξιακός προορισμός.
 

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%