ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

Tο βασικό πλαίσιο του νόμου για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό παρουσίασε σήμερα σε επιχειρηματίες και εμπλεκομένους δικηγόρους-λογιστές κλπ του Νομού Καρδίτσας, ο Γενικός Γραμματέας διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης, σε εκδήλωση στο ΕΒΕΚ.


Οι επιχειρηματίες είχαν ένα διεξοδικό διάλογο πάνω στα βασικά ερωτήματα για τον συμβιβασμό που θα αρχίσει να ισχύει από της 3 Αυγούστου και για την φιλοσοφία του νόμου που βάζει σε πρώτο πλάνο τον οφειλέτη, ώστε να επανέλθει στην παραγωγική διαδικασία και την φυσιλογική ρουτίνα.


Μεσα από ερωτήσεις απαντήθηκαν σε συνόλω όλα τα κενά που αφορούν  τα κόκκινα δάνεια -βραχνά στις επιχειρήσεις, και εδώ τονίστηκε το χρονικό πλαίσιο(που επιβαλλει ο νομος) από κατάθεσης της πρότασης μέχρι της τελικής λύσης ,οπού, η όποια λύση εχει στόχο την επανέναρξη ουσιαστικά της επιχείρησης που τελεί υπό καθεστώς απλής ύπαρξης από ευθύνες οικονομικών αγκυλώσεων και εμποδίων στις διατραπεζικές σχέσεις.

Αναλυτικά ο νόμος έχει ως εξής ενώ ο Γενικός Γραμματέας είναι ήδη σε περιοδεία ενημέρωσης σε Θεσσαλία και Ήπειρο ώστε να περάσει από πολη σε πολη και από επιχειρηματία σε επιχειρηματία η ανάλυση του νόμου.
Στην εκδήλωση στην Καρδίτσα παρευρέθηκαν η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρυσούλα Κατσαβριά ενω τον Φώτη Κορμούση καλωσόρισε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Βύρων Παππάς.
Δειτε τον νομο εδώ.

 

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%