Βαγγέλης Μπούτας: μεγάλα τα προβλήματα των αγροτών – τους μένει μόνο το χρέος!

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

Μεγάλα χαρακτήρισε τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, που συνεχώς οξύνονται ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Βαγγέλης Μπούτας, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στου δημοσιογράφους.
Όπως ο ίδιος είπε, στον παραγωγό μένει μόνο του χρέος, ασκώντας παράλληλα κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική που εφαρμόζει.

Ο κ. Μπούτας αναφέρθηκε στις χαμηλές τιμές που πωλούνται τα προϊόντα των αγροτών, όπως το καλαμπόκι και τα κηπευτικά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι έμποροι «εκβιάζουν»  και τα παίρνουν χωρίς τιμή.
Υπογράμμισε δε πως το ζήτημα με τις χαμηλές και ανοιχτές τιμές, «σπάει κόκκαλα» και πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί.
Ακόμη, είπε πως παραμένουν τα παλιά αιτήματα για το ασφαλιστικό και φορολογικό, η αλλαγή στον κανονισμό του ΕΛΓΑ και ο ακατάσχετος λογαριασμός.
Ο Πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ τόνισε πως ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος του αγώνα, της ρήξης και της ανατροπής και μαζί με τα άλλα λαϊκά στρώματα, οι αγρότες θα δώσουν μάχη για την επίλυση των προβλημάτων τους.
Ανακοίνωσε δε πως την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017, στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία της ΤΕΔΚ με τη συμμετοχή αγροτικών συλλόγων του νομού, ώστε να συντονιστούν με άλλες ομοσπονδίες και το εργατικό κίνημα και να αντιπαλέψουν την πολιτική της κυβέρνησης.
 

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Δεν υπάρχουν ακόμα ψήφοι

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%