Βραβεύτηκαν οι μαθητές της Καρδίτσας που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, βραβεύτηκαν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων του νομού μας, που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας το σχολικό έτος 2016 - 2017. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκπρόσωπος της Ιεράς μας Μητρόπολης, ο Βουλευτής ΝΔ κ. Τσιάρας, ο Αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Μαντζιάρας, η Διευθύντρια της Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Μητσιάδη, ο εκπρόσωπος του Διευθυντή της Δ/θμιας κ. Καραγιάννης, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές.
Κεντρικός ομιλητής, ήταν ο κ. Τυρλής Ιωάννης Γενικός Γραμματέας της ΕΜΕ, Med Διδακτικής και Μεθοδολογίας Μαθηματικών, υπ. διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών ο οποίος ανέπτυξε το θέμα : «Μαθηματικοί Διαγωνισμοί» και απάντησε σε ερωτήσεις για το διαγωνισμό.
Ο ίδιος συνεχάρη τους βραβευθέντες και προέτρεψε τους μαθητές και των δυο σχολικών βαθμίδων να συμμετέχουν στους διαγωνισμούς και να μην απογοητεύονται, εάν δεν διακριθούν μια χρονιά. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως σήμερα βραβεύτηκαν οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς "Ο ΘΑΛΗΣ" και "Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ" και μαθητές του Δημοτικού της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό "Παιχνίδι και Μαθηματικά" ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 10-3-2017 .

Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Average: 5 (3 votes)

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%