Ο αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ πρέπει να μείνει ένα στολίδι σε όλες τις λεπτομέρειες που το κάνουν ένα μεγάλο σύγχρονο έργο

 

 
Εικόνα tadmin
Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
Είναι μερικά πράγματα απλά καθημερινά που σε πολλούς αρέσει να τα περιγράφουν μέσα από την έκφραση ή ίσως να τα συμπεριλαμβάνουν  στην έννοια της ‘’καθημερινής δυσκολίας’’
Η παρακάτω ιστορία δεν είναι όμως δείγμα ενός καθημερινού εμποδίου.
Ένας συμπολίτης μας λοιπόν έκανε το καθιερωμένο για αυτόν ταξίδι προς την βόρειο Ελλάδα.
Εργάζεται στην Θεσσαλία και έκανε το ταξίδι της καταγωγής του.
Στον νέο αυτοκινητόδρομο όμως στην ΠΑΘΕ και αμέσως μετά τα Τέμπη έκανε μια στάση σε ένα από τους πολλούς σταθμούς ανάπαυλας που έχει ο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος.
Οι εικόνα που αντίκρισε όμως στις τουαλέτες πραγματικά σου έφερε  μια πικρή γεύση απογοήτευσης για την αίγλη που θα έπρεπε να σου μεταφέρει το έργο σαν εικόνα ενός υπερσύγχρονου μεγάλου έργου.
Οι τουαλέτες λοιπόν ήταν κλειδωμένες και όποιος ήθελε να τις χρησιμοποιήσει για την φυσική του βιολογική ανάγκη ήταν αναγκασμένος να οδηγηθεί σε παράπλευρα και διπλανά σημεία με αποτέλεσμα την ανυπόφορη μυρωδιά και την αλγεινή εικόνα υπαίθριου ουρητηρίου και άλλων κακών.
Μέσα λοιπόν σε μια γενικής καλή εικόναπου σου φέρνει ένας σύγχρονος ευρωπαϊκός αυτοκινητόδρομος υπάρχουν και τα σημάδια αδιαφορίας που εύκολα θα σε οδηγήσουν στο μέλλον να βγάλεις το συμπέρασμα της εύκολης αδιαφορίας για ένα σύγχρονο δημόσιο έργο καθημερινής χρήσης και γιατί όχι σαν δεύτερο σπίτι πολλών χρηστών του νέου αυτοκινητοδρόμου.
Οι χρήστες του αυτοκινητοδρόμου είναι απαιτητικοί για την ποιότητα υπηρεσιών που σου προσφέρει ένας αυτοκινητόδρομος που κόστισε και κοστίζει πολύ.
Και άποψη μου είναι ότι καλά κάνουν και είναι απαιτητικοί.
Δηλαδή η εταιρεία και το δημόσιο που διαχειρίζεται και ελέγχει το έργο αντίστοιχα οφείλει να διατηρεί το έργο πρώτα από όλα ασφαλής και μετά να εξασφαλίζει την ποιότητα χρήσης τους από την ταχύτητα έως και την ενημέρωση χρήσης του αυτοκινητοδρόμου όπως συμβαίνει σε  τέτοια μεγάλα έργα.
Είναι αυτό που περιγράφουν δηλαδή σε όλες τις δηλώσεις τους κυβέρνηση κλπ ότι ένα έργο δημιουργεί πολλές θέσεις εργασίας τόσο κατά την κατασκευή όσο και στην συντήρηση του και την χρήση του. Πραγματικά δεν έχουμε εικόνα για όλα αυτά για όλα τα σημεία η ίσως θα μας έλεγε κάποιος ότι υπάρχουν σημεία που χρειάζονται την προσοχή μας ποιο κοντά .
Αλλά γιατί να εμείς οι ίδιοι να απομακρύνουμε αυτό το έργο τόσο μακριά μας και γιατί η ίδια η εταιρεία και το δημόσιο να μην μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρετε για το έργο και τους ανθρώπους  χρήστες του.
 
Βαθμολογήστε το άρθρο: 
Average: 1 (1 vote)

Μεγέθυνση Κειμένου

  • Increase
  • Decrease
  • Normal

Current Size: 100%